ON STAGE

12 mei is het zo ver! Eindelijk kunnen de Waikiki’s hun plaat en stripboek presenteren. Natuurlijk gaat dat gebeuren met een spetterend optreden, waarbij alle nummers van de nieuwe plaat SONAR gespeeld worden. Gecombineerd met een wonderwel passende selectie van oude nummers vertellen zij het verhaal van Hannah. 

Voor, tussen, na en met de nummers wordt het beeldverhaal van Hannah (het stripalbum) verteld door Waikiki en Aernout Steegstra. Aernout, zanger van ISPY, fotograaf, alleskunner en boezemvriend van de Waikiki’s neemt je mee in de wereld van de bemanning van SONAR, het ruimtewezen HAL, Hannah en testpiloot Chkalov. We reizen van de aarde naar de planeet Canetis en weer terug (ook in tijd) naar de oevers van de Wolga en het onherbergzame Alaska. The Quest For Clear Fresh Water!

Aan het eind van de avond is het feest met Cochon BLEU, de band van Hette, Henk en Andre Gubbels. Henk en Andre spelen beiden in Waikiki en Hette heeft dat in het verleden gedaan. Natuurlijk past die muziek prima in EM2.

De komende weken houden wij je op de hoogte van nieuwe programmaonderdelen!

CHECK-IN

12 mei 2018

Aanvang: 20:00 uur tot ….
Plaats: EM2 The Barn Groningen (Suikerunie terrein) Routebeschrijving

Over de kaartjes
Voorverkoop €10,- per kaartje. Voor dit belachelijk lage bedrag krijg je een avond avontuur en muziek. En je krijgt ook nog 5 euro korting op de CD SONAR met het bijbehorende stripalbum HANNAH.Aan de kassa op 12 mei €15,- met ook weer een waardebon van 5 euro korting op de CD en Strip.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en maak je betaling voor de tickets rechtstreeks over op bankrekening:
NL32 INGB 0000 0250 52 tnv Weekend at Waikiki.
Je kaartjes worden via email verzonden zodra wij de betaling ontvangen hebben.