HANNAH

In het jaar 2083 is de aarde in gevaar. Wetenschappers hebben er voor gewaarschuwd, maar de maatregelen kwamen te laat.
Er is te weinig drinkwater. Het grondwater is de afgelopen decennia veel te snel verbruikt. Het raakt op en is voor een belangrijk deel besmet met arsenicum of uranium.

Er zijn hardnekkige geruchten die spreken van een onuitputtelijke bron van schoon zoet water. Een bol, waarin onnoemelijk veel water is samengeperst. Velen gingen op zoek. Niemand kwam terug. Volgens de legende wordt de bol bewaakt door HAL. Een vrouw met magische krachten, die over de waterbol waakt als een draak over haar eieren.

Toch is Sonar vertrokken, om de aarde nog een laatste kans te geven. Aan boord is de Chkalovtron, een nieuw apparaat, Vernoemd naar Chkalov, een beroemde testpiloot die leefde tussen de wereldoorlogen in de twintigste eeuw. RUSSISCHE WETENSCHAPPERS ontwikkelden de chkalovtron om hoge concentraties water op te sporen…

Hierboven lees je het begin van ‘Hannah’ – The Quest For Clear Fresh Water! Het stripverhaal met honderden tekeningen van Gert-Jan Veenstra, gitarist van Waikiki en teksten van Weekend at Waikiki. Het album verschijnt op 12 mei. Bekijk hier een voorbeeld van een pagina uit het stripalbum ‘Hannah’. 

CHECK-IN

12 mei 2018

Aanvang: 20:00 uur tot ….
Plaats: EM2 The Barn Groningen (Suikerunie terrein) Routebeschrijving

Over de kaartjes
Voorverkoop €10,- per kaartje. Voor dit belachelijk lage bedrag krijg je een avond avontuur en muziek. En je krijgt ook nog 5 euro korting op de CD SONAR met het bijbehorende stripalbum HANNAH.Aan de kassa op 12 mei €15,- met ook weer een waardebon van 5 euro korting op de CD en Strip.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en maak je betaling voor de tickets rechtstreeks over op bankrekening:
NL32 INGB 0000 0250 52 tnv Weekend at Waikiki.
Je kaartjes worden via email verzonden zodra wij de betaling ontvangen hebben.