ON STAGE

Weekend at Waikiki | Donne Cantabili | Aernout Steegstra | Cochon Blue

12 mei is het zo ver! Eindelijk kunnen de Waikiki’s hun plaat en stripboek presenteren. Natuurlijk gaat dat gebeuren met een spetterend optreden, waarbij alle nummers van de nieuwe plaat SONAR gespeeld worden. Gecombineerd met een wonderwel passende selectie van oude nummers vertellen zij het verhaal van Hannah. 

De avond begint met een heel speciaal optreden van het vrouwenkoor Donne Cantabili uit Zuidhorn. Zij zingen twee Waikiki nummers ‘Your Smile’ en ‘On fire’ in een door Henk Gubbels gearrangeerde nieuwe uitvoering. Waikiki is heel trots dat de liedjes op deze manier worden uitgevoerd. Kom ze aanmoedigen!

Voor, tussen, na en met de nummers wordt het beeldverhaal van Hannah (het stripalbum) verteld door Waikiki en Aernout Steegstra. Aernout, zanger van ISPY, fotograaf, alleskunner en boezemvriend van de Waikiki’s neemt je mee in de wereld van de bemanning van SONAR, het ruimtewezen HAL, Hannah en testpiloot Chkalov. We reizen van de aarde naar de planeet Canetis en weer terug (ook in tijd) naar de oevers van de Wolga en het onherbergzame Alaska. The Quest For Clear Fresh Water!

Aan het eind van de avond is het feest met Cochon BLEU, de band van Hette, Henk en Andre Gubbels. Henk en Andre spelen beiden in Waikiki en Hette heeft dat in het verleden gedaan. Natuurlijk past die muziek prima in EM2.

CHECK-IN

12 mei 2018

Aanvang: 20:00 uur tot ….
Plaats: EM2 The Barn Groningen (Suikerunie terrein) Routebeschrijving

Alleen nog kaartjes bij de kassa aan de zaal.
€10,- per kaartje.